HUOM!

Kuvien käyttäminen ilman lupaa on tekijänoikeusrikos. Tämän blogin kuvia ei saa käyttää virtuaalikenneleissä eikä muissakaan samantyyppisissä asiayhteyksissä.

VALIKKOPALKKI

8. elokuuta 2013

Agilityä Torniossa 3.8.2013

Lauantaina 3.8. lähdimme Viivin kanssa kisaamaan Tornion Koirakerho ry:n järjestämiin agilitykisoihin. Ilmoittauduimme kolmeen lähtöön 1. luokassa. Tuomarimme oli Jarmo Jämsä. Mukaamme lähti kaverimme Suvi Ylisaari koiransa Taiston kanssa.

Kun auto aamulla starttasi kohti pohjoista, mielessämme oli kaikenlaista ja etenkin jännitystä. Tarinoita olin kuullut tämän tuomarin radoista. Osa sanoi, että hirveän vaikeita, osa sanoi, että helppoja ja loput sanoivat, että mielenkiintoisia. Lähde sitten noilla tiedoilla kisaamaan. Kempeleessä aamu oli sumuinen ja usvainen, mutta saavuttuamme Tornioon taivas oli pilvetön ja kisapaikka oli osin tukahduttavan kuuma. Onneksi otimme mukaan sontikan, että saimme koiriemme häkit varjoon sekä paljon vettä juotavaksi.

Kilpailimme nrolla 12 ja luokkamme oli medi 1. Päivän saldo oli seuraava: 1. sija ja luva, 2, sija ja 10 ja lopuksi hylätty.

Niinhän siinä kävi, että päivää eteenpäin mentäessä ilmeisesti ohjaajan kunto laski helteessä niin paljon, että kaksi ensimmäistä rataa meni ihan hyvin, mutta se viimeinen oli sitten varsinainen plörinä. Elämä on, mutta saavutimmepahan sen, mitä haimme, jo heti ensimmäisellä radalla. Seuraavana viikonloppuna olemme menossa Keminmaalle ja toivottavasti saamme ottaa jo sertikuvia! 

Tässä voittajat pokaaleineen, ruusukkeineen ja korokkeellakin!