HUOM!

Kuvien käyttäminen ilman lupaa on tekijänoikeusrikos. Tämän blogin kuvia ei saa käyttää virtuaalikenneleissä eikä muissakaan samantyyppisissä asiayhteyksissä.

VALIKKOPALKKI

14. heinäkuuta 2012

Oulu KV - 14.7.2012

Tänään järjestettiin Oulun Äimärautiolla kansainväliset koiranäyttelyt. Me osallistuimme myös sinne Lexien kanssa. Tuomarina toimi Per Svarstad Ruotsista. Paikalle oli ilmoittautunut 48 shelttiä, joista pentuja oli 4, uroksia 18 ja narttuja 26.

Today was held at Oulu Äimärautio international dog show. We went there with Lexie. Judge was Per Svarstad from Sweden. There were 48 shelties, 4 pups, 18 males and 26 females. 


Ilma oli taas kaunis, vaikka pelkäsimme vesisadetta. Onneksi sitä ei sitten tullut. Toisaalta olisi ollut kiva, että olisi satanut, turkkimme ei olisi ollut niin auringonpolttama. Tuloksena oli ERInomainen, mutta kilpaluokassa jäimme hännille. Arvostelu oli tosin täynnä kehuja.

Weather was beautiful, although we feared it might rain. Luckily that wasn't the case. Although it would have been better for us, because on rain Lexies coat wouldn't be so sunburnt. Result was EXCEllent, but nothing more. Our review was full of praises.