HUOM!

Kuvien käyttäminen ilman lupaa on tekijänoikeusrikos. Tämän blogin kuvia ei saa käyttää virtuaalikenneleissä eikä muissakaan samantyyppisissä asiayhteyksissä.

VALIKKOPALKKI

17. tammikuuta 2012

Vuosi 2012 on pärähtänyt käyntiin

Tästä vuodesta tulee hyvin mielenkiintoinen koirarintamalla. Sen voisi heti alkuun sanoa tästä vuodesta. Isoin uutinen on varmasti se, että meidän esikoinen Viivi on nyt astutettu ihastuttavan Onnin kanssa eli Mysteerinen mies vietteli Glamour-Geishan. Pentuja odotellaan viikolle 10. Nyt 2.2. olisi ultra tulossa, jolloin näemme, mitä mahalaukussa kasvaa. Viivin ruoka-ahmattiudesta ja tietysti 0,5 kg lisäpainosta voi ehkä jotain päätellä, mutta odotellaan ultraa.

Agility-uutiset

Molemmat neitimmehän ovat varsin innokkaita agittajia tai ainakin Viivi on ollut. On ilkeää jättää neiti nyt mammalomalle ko. tohinasta, mutta ei voi mitään. Elämä pitää nyt rauhoittaa, joten sellaista se on. Viivi pääsi niin hyvään vauhtiin ennen mammalomaa.

Lexie on ollut agissa hieman jäljessä koko ajan. Kurssit, jotka aloitimme nyt, piti lopettaa niin heti alkuun juoksujen takia. Tosin neiti ei ollut kartalla hirveästi ennen juoksujakaan, joten välillä ajattelin, että antaisko olla siinä. Nyt menimme Lexien kanssa viime tiistaina harjoittelemaan ja löysimme vauhdin. Kerta meni niin mainiosti, että olin ihan innoissani.