HUOM!

Kuvien käyttäminen ilman lupaa on tekijänoikeusrikos. Tämän blogin kuvia ei saa käyttää virtuaalikenneleissä eikä muissakaan samantyyppisissä asiayhteyksissä.

VALIKKOPALKKI

12. joulukuuta 2011

Lexien lonkka- ja kyynärlausunto saapuivat / Kävimme silmätarkissa

Niin siinä kävi, että lonkka- ja kyynärtulokset tulivat viimein. Uskomatonta, mutta totta lonkat olivat A/A ja kyynärpäät 0/0. Joten täydellistä!!!

Finally we got our results from hip and elbow rays from Kennelclub. Amazing but true - hips were A/A as excellent and elbows 0/0 as superb! Something so amazing!!!

Menimme eilen käymään silmätarkastuksessa. Lääkärinä toimi Sari Jalomäki - hyvin asiantunteva nainen ja selosti mukavasti kaiken, mitä teki. Ei jäänyt epäselväksi itseasiassa mikään. Tuloksena oli hyvät silmät, mutta oikeassa silmässä oli kaksi hyvin hentoa lisäripseä. Ei siis CEA:ta eikä vastaavaa, mutta lievä distichiasis eli ylimääräisiä ripsiä. Lääkäri totesi lopuksi, että jopa 95 & shelteistä sellaisia on tai on ollut jossain vaiheessa elämäänsä.

Yesterday we went to an eye examination. Our doctor was Sari Jalomäki - a very knowledgeable woman and explained all what she did while she examined Lexies eyes. Nothing remained unclear. The result was that Lexie got good eyes, but in the right eye there were two very delicate eyelashes. We did not have CEA or anything like it, but we had that mild distichiasis - extra eyelashes. In the end she said that almost 95 % of all shelties has those or has had those some point of their life.