HUOM!

Kuvien käyttäminen ilman lupaa on tekijänoikeusrikos. Tämän blogin kuvia ei saa käyttää virtuaalikenneleissä eikä muissakaan samantyyppisissä asiayhteyksissä.

VALIKKOPALKKI

5. kesäkuuta 2011

Viivi 2 vuotta ja kaunis

Viivi täytti tosiaan 16.5.2011 2 vuotta. Kauheaa, miten aika kuluu nopeasti. Kiitos kaikille onnitteluita antaneille! Oli mukava lukea postauksia FB:ssa.

Koira kaunistuu vain aikuistuessaan. Nyt voisi sanoa, että Viivi on aikuinen "nainen". Nätti ja kaunis tytteli Viivistä on tosiaan tullut. Harmi vain, että tuomarit eivät aina näe meidän neitiä parhaimmillaan. Jospa se, kun omistaja saa nyt varmuutta enemmän toisi varmuutta myös hihnan kautta koiraankin.

-----

Viivi had her 2 year birthday on 16th of May. Time goes by so fast. Thank you to everyone, who remembered that. It was nice to read congratulations from FB.

Dog gets more and more beautiful when she grows up. Now I can say, that Viivi is a grown "woman". Pretty and beautiful girl at a same time. Pity, that judges haven't had a chance to see at her best. Maybe, when the owner has more confidence, she'll get it too.