HUOM!

Kuvien käyttäminen ilman lupaa on tekijänoikeusrikos. Tämän blogin kuvia ei saa käyttää virtuaalikenneleissä eikä muissakaan samantyyppisissä asiayhteyksissä.

VALIKKOPALKKI

30. joulukuuta 2010

1. terveystarkastus tehty - 1. health check done

Kävimme tänään illasta Lexien kanssa ensimmäisessä terveystarkastuksessa. Akuuttiin varailin ajan yli viikkoa sitten ja samalla madotinkin neidin. Nyt on neiti katsottu ja piikki annettu. Ilmoittauduimme samalla Akuutin omaan pentukerhoonkin.

Lääkäri Minna Liinamaa sanoikin tykkäävänsä tytöstä paljon, että on terve ja hyvä luonne. Neiti pojottikin pöydällä iloisesti ja ei käyttäytynyt huonosti ollenkaan. Olen siis neitiä opettanut hyvin kosketteluun ja katseluun. Hampaatkin antoi katsoa nätisti. Piikki ei pelottanut myöskään, vaan neiti oli kuin Viivi pentuna eli ei tajunnutkaan, että sellainen niskaan laitettiin. Punnitsin Lexien samalla ja painoa oli kertynyt nyt 3 kg tasan.

Omistajalle tuo kaikki lääkärin kehu on aina ihanaa kuultavaa ja tuo lämmön sydämeen. Alla neiti 12 viikkoa vanhana.-----

Today evening we went with Lexien to her first medical examination. I phoned us a time in Akuutti over a week ago and at the same time a give her worm treatment. Now, she is checked up and 1. shot is given. At the same time I singed her up to Akuutti's own puppy club.

Minna Liinamaa was our doctor and said that she likes our girl a lot - she is healthy and has good temperament. Miss Lexus stood cheerfully on the table and did not behave badly at all. So, I have taught her very well in touching and viewing. She gave the doctor to look at her teeth nicely. Shot did not bother her either, she was like a Viivi as a puppy ie did not know at all what was put on the neck. I weighed Lexie at the same time, and she weighted 3 kg.

To owner the doctor's praise is always wonderful to hear and will warm your heart. Up you can see our Lexie 12 weeks old.