HUOM!

Kuvien käyttäminen ilman lupaa on tekijänoikeusrikos. Tämän blogin kuvia ei saa käyttää virtuaalikenneleissä eikä muissakaan samantyyppisissä asiayhteyksissä.

VALIKKOPALKKI

7. toukokuuta 2010

Kesäkesäkesäkesäkesäkesäkesäkesä!!!

Tuo sanonta näyttää olevan meidän neidin mielessä koko ajan. Aina, kun päästään ulos, alkaa vauhti. Vauhtia kasvattaa myös se, kun pääsee metsään ja irti narusta. "AAAAH! Olen vapaa!!! Kukaan ei pidättele minua!!! Ai... Emännällä on nakkia..."

Kävimme Vappu-viikonloppuna mätsäreissä Haukkukeitaalla ja saimme sieltä kotiin punaisen nauhan + makupussin jälleen kerran. "HUUTOA!!!" Neiti on niin kaunis, sanoi tuomari. Sijoitusta se ei kuitenkaan antanut, koska tyttö vissiin liikkui hieman liian innokkaasti pomppien. Edelleen pitää harjoitella siis narussa kävelemistä. Se on vain liian tylsää meidän neidille ilmeisesti.

Laitoin tänään Viiville myös pihalle agility-putken, jolla pääsemme taas harjoittelemaan. Se toimii mukavasti myös hyppyesteenä, koska tyttö tykkää hyppiä sen ylitse. Huomenna olisi agility-testit Haukkukeitaalla. Lähdemme kokeilemaan, josko pääsisimme alkeiskurssille mukaan. Testissä taidetaan testata tosin vain aggressiivisuutta toisia koiria ja ihmisiä kohtaan. Senpä näkee sitten huomenna.

Metsässä on mukava samoilla. Olemme nyt kiertäneet tuttuja polkuja viime päivinä, mutta tänään ajattelin, että voisimme käydä katsomassa syvemmällä metsässä, miltä siellä näyttää. Polut alkaa olla kuivat, joten siellä voi juosta ihan vapaasti nyt. Ei tarvitse pelätä liukkaita polkuja tai sitten lätäkköjä.Vanhaa kuvaa alkukeväältä, kun neiti huomasi, että kivien päälle voi hypätä.Tänään tutustuttiin puroihin. Kaunis puro keskellä kuivaa metsää.