HUOM!

Kuvien käyttäminen ilman lupaa on tekijänoikeusrikos. Tämän blogin kuvia ei saa käyttää virtuaalikenneleissä eikä muissakaan samantyyppisissä asiayhteyksissä.

VALIKKOPALKKI

26. toukokuuta 2010

1 V!

Viivi täytti sitten 1 ½ viikkoa sitten 1 v. Meillä on siis aikalainen neito. :D

Näyttelykesä on seuraavanlainen:
- 12.6.2010 Raahe - FC 1 ja FC 9
- 10.-11.7.2010 Oulu - KV kaikki rodut
- 24.7.2010 Kemi - Kaikki rodut

Unohdimme ilmoittautua Rovaniemelle sinä agility-maanantaina, joten siinäpä se sitten meni ohitse. Ensi vuonna sitten. Kysyin järjestäjiltä, että voimmeko vielä ilmoittautua, mutta vastaus oli kieltävä. Jospa noista kolmesta näyttelystä saa suuntaa. Oulua pidän tärkeimpänä.

Viime viikonloppuna neiti näännytti itsensä lämpimässä eli ei osannut leikkiä kuumalla säällä, vaan sai ilmeisesti pienen auringonpistoksen ulkona. Onneksi se meni ohitse, kun neiti nukkui kaksi päivää. Oli kauheaa nähdä meidän virtainen tyttö niin nuupuneena ja väsyneenä, mutta onneksi se meni ohitse parissa päivässä. Ruokakaan ei neidille maistunut, mutta sitten maanantai-iltana maailma alkoi näyttää hieman paremmalta ja tiistaina olo oli kuin toisella koiralla.

Agilityn aloitimme viikko sitten - lähdimme mölli-kurssille. Neiti oli hieman ihmeissään aluksi hommasta, mutta sitten se alkoi luonnistua kuin vanhalta tekijältä. Putki pelotti, mutta kerran kun läpi mentiin, mentiin toistekin.

Kyllä sitä tästä lähdetään taas eteenpäin.