HUOM!

Kuvien käyttäminen ilman lupaa on tekijänoikeusrikos. Tämän blogin kuvia ei saa käyttää virtuaalikenneleissä eikä muissakaan samantyyppisissä asiayhteyksissä.

VALIKKOPALKKI

9. maaliskuuta 2010

Hiihtolomalaisten arkeaHiihtoloma alkoi maanantaina ja siten myös on saanut aikaa niin itselleen kuin koirallekin. Valitettavasti mies on töissä, koska opettajan vapaat eivät koske tavallisia raskaan työn raatajia. Harmi, olisi ollut kiva käydä reissussa.

Neidillä tulee täyteen kauheat 10 kk ensi viikolla, joten sitä kauhistellessa menee aika. Nytkö jo?

Olen myös tytön nyt ilmoittanut ensimmäisiin näyttelyihin. Vielä hieman pitää miettiä, mihin muualle lähtisimme. Olisi mukava tyttöä käyttää monessa paikassa näytillä, että tietäisi, onko tytöstä mihinkään. Oma koira on aina paras koira, mutta millainen se on muiden mielestä. Onko tulevaisuutta siis sillä alalla?

Shelttilenkeilläkin olemme nyt ravanneet paljon. Pahimmat pakkaset ovat menneet ohitse, joten nyt pääsee nauttimaan kevättalven auringosta. Viivi on viihtynyt todella paljon toisten samanmoisten seurassa, joten sunnuntait ovat varmaankin Viivin mielestä niitä parhaimpia päiviä.