HUOM!

Kuvien käyttäminen ilman lupaa on tekijänoikeusrikos. Tämän blogin kuvia ei saa käyttää virtuaalikenneleissä eikä muissakaan samantyyppisissä asiayhteyksissä.

VALIKKOPALKKI

5. lokakuuta 2009

Ensilumi 5.10.2009

Ensilumi tipahti taivaalta tänään tänne Oulun seudulle. Hieman hullulta tuntuu, koska yleensä ensilumi on saapunut tänne vasta puolen kuun jälkeen lokakuussa. Erikoista...

Tänään Viivi pääsi tutustumaan tuohon outoon ja ihmeelliseen valkoiseen aineeseen, jota tippui koko päivän taivaalta. Harmillista oli, että en itse päässyt ko. temppuilua näkemään, mutta Pete onneksi kuvasi ihmettelyä. Liitän kuvia tänne myöhemmin tässä, kun saamme ne editoitua mukavaan muotoon.

Viivi oli kuulemma kävellyt pitkin jaloin pitkin pihaa. Välillä oli pitänyt juoksennella ja sitten välillä oli pitänyt peppu pystyssä hyökkäillä lumen kimppuun. Oli ollut kuulemma hassua tanssahtelua pienellä koiralla.

Tänään teimme myös sen, mitä emme nyt olekaan sitten tehneet --> pesimme Viivin. Otimme Kellosta Leevin entisen ammeen tänne meille, että voimme tyttöä peseskellä. Nyt testasimme sitten ammetta ensimmäistä kertaa. Ihan hyvin tyttö siinä oli. Heti, kun turkki kastui, tyttö jähmettyi paikoilleen. Petri kuvasi, kun minä vaahdotin. Siitäkin laitamme muutaman kuvan tänne, kun olemme saaneet ne editoitua.

Nyt tyttö on kävellyt kauhean puuhkeana eli neidin olo muuttui isommaksi ja kevyemmäksi.

Talvi tulla jollottaa siis ja elämässä alkaa tapahtua ihmeellisiä juttuja.