HUOM!

Kuvien käyttäminen ilman lupaa on tekijänoikeusrikos. Tämän blogin kuvia ei saa käyttää virtuaalikenneleissä eikä muissakaan samantyyppisissä asiayhteyksissä.

VALIKKOPALKKI

16. heinäkuuta 2009

Torstai 16.7.2009

Tänään onkin sitten ollut todella tapahtumarikas päivä.

Päivä alkoi siitä, että tyttö aloitti nyt oikeasti syömään kaiken ruoan, mitä ruoka-aikana tarjotaan. Olin ällistynyt. Nyt on päivän neljästä annoslaarista kaksi tyhjentynyt ihan kokonaan ja kaksi muuta puoliksi. Nostin annoskoon taas isompaan, joten ei ihme. Se syö sitten sen, mitä se tarvitsee. Lauantaina punnituksessa nähdään, miten paino on alkanut kehittyä. Muuttunut se on jo paljon siitä, mitä se oli, kun se tuli tänne.

Tänään tosiaan aloitimme tutustumisen imuriin. Se oli hieman inhottavaa, koska se hurisi niin pahasti korviin. Viivi haukku hetken sille ja sitten juoksi vessan kaappien alle piiloon. Kolmet hätäpisut piti tirauttaa ennen sitä. Ilmeisesti se ei halunnut olla kaveri meidän Dysonin kanssa.

Iltapäivällä olimme ulkona samoihin aikoihin, kun ukkonen aloitti jytisyttämisen. Aluksi se oli aika kaukainen jytinä, joten Viivi aina pysähtyi ulkona hetkeksi kuuntelemaan. Pian piti juosta äidin helmoihin kuuntelemaan. Toisaalta pelkoa saattoi lisätä se, että tien toisella puolella haukkuivat muutamat koirat aika kovaa, joten niistäkin pieni pelko ilmeisesti tuli. Menimme hetkeksi sisään, kun pilvet alkoivat muuttua mustiksi ja taivas tummeni. Pian tulimmekin sitten uudelleen ulos katsomaan, kun isot vesipisarat tippuivat maahan. Niitä ihmeteltiin paljon. Sitten kuuluikin läheltä ensimmäinen jysähdys ja sitä piti säikähtää niin paljon, että tuli mieletön himo mennä Hennan paidan sisälle piiloon. Sydän hakkasi tuhatta ja sataa. Seuraavat salamat olivatkin sitten ihan jees...

Illalla Pete oli käyttämässä Viiviä pihalla leikkimässä ennen iltaruokaa. Kohta sieltä kuului hirveä mekastus ja minä ihmettelin, että mitä mitä mitä. No... tyttö oli oppinut, miten hypätään terassille. Oli juossut Peten perässä ja hypännyt sitten matkien mukana ja hops - sitä oltiin terassilla. Ihan kauhea ihmetys tuli siitä. Nyt on edessä sitten aidan korottaminen ja siirtäminen siten, että tyttö ei karkaa pihalta.

Niin isin tyttö...