HUOM!

Kuvien käyttäminen ilman lupaa on tekijänoikeusrikos. Tämän blogin kuvia ei saa käyttää virtuaalikenneleissä eikä muissakaan samantyyppisissä asiayhteyksissä.

VALIKKOPALKKI

13. heinäkuuta 2009

Maanantai 13.7.

Nyt olemme tutustelleet viikonlopun ajan toisiimme. Viivi on hiljalleen alkanut kiintyä meihin. Sen tietää aina ininästä ja haukuskelusta, jos menemme "hukkaan" eli olemme oven takana tai jossakin, mihin Viivi ei näe.

Päivän menevät siinä tahdissa, että ensin herätään, tehdään tarpeet, syödään ja leikitään ja nukutaan, jonka jälkeen kaikki alkaa taas alusta.

Hieman nirsoilija tuo meidän neiti kyllä on. Yritän tässä kuitenkin totuttaa sen. Kakka juokseen normaalisti eli se, mitä menee sisään, tulee myös ulos. Ei ole siis pelkoa ns. suolitukoksesta. Se meinasi ensin mietityttää, että miksi tyttö ei syö. Ehkä se on sitten vähäruokainen...

Katsellaan ja kummastellaan. Mittailimme tytön painon lauantaina eli 8 vk iässä. Paino oli 2020 g. Katsotaanpa siis ensi lauantaina, onko kuinka paljon tullut lisää. Jos ruoka ei ala maistua, ajattelin, että kokeilemme sitten toista tapaa saada ruoka maistumaan...

Tänään otin loistavan kuvan kännyllä pienestä tyttelistä, kun katsoin itse csi:tä ja Viivi halusi välttämättä tulla lähelle nukkumaan. Nostin sen sitten sohvalle turvaan.Pantaharjoittelua olemme jatkaneet. Haemme aina yhdessä Kalevan aamulla. Sunnuntaina Peten kanssa siitä ei meinannut tulla mitään, mutta tänään meillä Viivin kanssa se sujui suht. koht. mainiosti. Hieman piti aina pyydellä tulemaan. Innokkaasti se rimpuilematta hirveästi narussa juoksenteli.

Takapihan aitauksessa on ollut Viivistä kiva temmeltää. Siellä on ruoho vain pölissyt, kun tämä on vedellyt menemään pitkin kenttää. Joskus tulee sellaisia spurtteja, jolloin jalkoja on välillä liian vähän vatsan alla eli mukkelis makkelista sitä mennään. Joskus on pitänyt pysähtyä haistelemaan maata, että onko täällä mitä hajuja. Neiti tuntuu tykkäävän hirveästi keltaisesta vinkulelusta narussa. Sitä se roikottelee ympäriinsä. Tänään harjoittelimme myös pallon kuljetusta. Muutaman kerran peräkkäin sain sen tuomaan pallon minulle heitettäväksi.